2017- Reise til Island

Island reise 2017

Tidligere Gaia Travels og nå Total Helse lokalkjente reiseleder og guide, Hrafnhildur Elisabet Frostadottir, ønsker deg velkommen med på en eventyrlig rundreise på Island:
De fleste jeg snakker med har et forhold til Island, enten har de vært der eller så forteller de meg at det står høyt på ønskelisten å reise dit. Selv har jeg tråkket mine barnesko på Island og med en stor slekt på Island har det blitt mange turer dit gjennom årene. Island har en egen tiltrekning og kraft som gjør at en blir aldri lei av å komme hit. Det å få reise sammen med mennesker som er åpne for å oppleve nye sider av seg selv og omgivelsene, er en gave i seg selv og noe jeg setter stor pris på.

Islands natur kan oppleves på mange nivåer, har en skjønnhet som beriker øyet og gir næring til sjelen og er en sjelden opplevelse som byr på minner for resten av livet. Vi inviterer til en indre reise rundt hele Island der en kan oppleve alt naturen kan by på av spektakulært landskap, sprutende geysirer og imponerende fossefall. Der naturen er lunefull, og det er vanlig å oppleve de fire årstidene på en dag… Her gjelder det å være forberedt på det meste og ta dagen som den kommer, med alle sine vakre nyanser og overraskelser.

I dag er Island blitt et ettertraktet feriemål for turister fra hele verden. Høysesongen blir stadig utvidet og gjelder nesten hele året. Aktivitetene endrer seg noe, men naturen er like vakker året rundt i sine ulike klesdrakter.

Prisene på Island stiger med takten av etterspørsel, med nesten 2 mill tilreisende hvert år så er det kamp om hotell overnatting, og mange private har gjort om boliger til utleie. Standarden er generell god, på høyde med hotellene, og alle rom har eget bad.

Med dette unike utgangspunktet i flott natur og spennende småsteder å besøke langs hele kysten, så setter det en fin ramme for en spennende opplevelsesrik ferie og ikke minst flotte menneskemøter.

Island – Rundtur 2017

4. – 13. september 2017
(10 dager – max 16 deltagere) Opplev vakre Island, historiske Island, magiske Island på denne flotte rundturen langs Islands kyst.

Priser Island 2017
Rundreise og overnatting kun kr. 18.900,-
Flyreisen Norge – Island t/r.,
 samt inngangsbilletter, kommer i tillegg.


Posted

in

,

by

Tags: