2018 – Bosnia reiseprogram

26. mai – 2. juni 2018

Reiseprogram

Lørdag 26. mai
Utreise fra Oslo – Gardermoen med Norwegian kl. 18:30 direkte til Sarajevo med ankomst 21:20. Vi kjører så videre til vårt hotell Pyramid Of The Sun i den lille sjarmerende byen Visoko ca. 3 mil fra Sarajevo. Fra spisesalen har vi panorama utsikt direkte til sol pyramiden og her skal vi bo de neste 7 nettene.

Søndag 27. mai

Nina står på Sol pyramiden

De 3 neste dagene blir de store pyramidedagene for oss. I dag blir det en guidet tur inn i det arkeologiske pyramideområdet med utgravninger. Vi får oppleve Pyramide of The Sun både ovenfra (på toppen) og i utgravning områdene i og rundt pyramiden. Vi får ogsåvite siste nytt om utgravningene fra våre guider. Dette blir både nytt og spennende for de som er her for aller første gang og minst like spennende for de av oss som har vært der før for å se hvor langt de har kommet i utgravingene siden sist og ikke minst få vite hvilke funn de har gjort!

Mandag. 28. mai
I dag skal vi oppleve utgravningene av alle de underjordiske gangene Ravne tunnelene i pyramide området. I tillegg skal de som har vært her før få oppleve en flott ny park i dalen under inngangene til tunnelene og her har de også nå funnet nye spennende ting. Vi skal inn i gangene og energien der inne vil garantert påvirke deg. Ravne tunnelene har helt unike energier. I tillegg til ekstremt høye verdier av negative ioner har tunnelene vist seg og ha fantastisk healing kameer hvor mange har opplevd spontanhealing av ulike sykdommer, spesielt luftveislidelser. Gruppene våre tidligere år har opplevd «orbs» og mystisk tåke som omfavner oss med både helbredende energier og ikke minst spirituelle innsikter. På https://www.youtube.com/results?search_query=orbs+bosnian+ finner vi mange videoer som viser dette.

Her er et par videoer vi anbefaler å titte på:

Vi får se siste nytt om utgravningene så dette blir garantert en unik opplevelse. Videre i dag så skal vi se Tumulus og de spennende utgravningene der. Her er det også meget spesielle energier blant annet 28 kilohertz strålen vi også har på pyramid of the sun. Mange opplever denne plassen som den sterkeste energiplassen i hele pyramide område og sammen tar vi inn energien som kommer fra er underjordisk kammer under oss i gruppen og hver for oss.

Tirsdag 29. mai
I dag står Pyramide of The Moon på programmet. Guiden vår tar oss først med til noen spennende energisteder på veien til pyramiden, før vi ser nærmere på utgravningene som er gjort på denne pyramiden. Landskapet rundt oss er frodig og vakkert, veldig likt spesielle plasser i vårt eget land.

Onsdag 30. mai
I dag skal vi jobbe med energisøylen på Pyramid of The Sun. (Se første videoklipp Discovery) Vi skal stå på toppen i ring og sammen ta inn strålen, og det kommer til å bli litt av en opplevelse! Er frekvensen i strålen på 28 kilohertz nøkkelen til å kommunisere med vårt og andre univers? Hvordan vil denne strålen innvirke på dine spirituelle evner fremover? Dette blir spennende! Senere på dagen skal vi se de spesielle støpte blokkene som pyramiden er dekket av og deres mystiske kvartsfuger som kanskje har en spesiell funksjon? Arkeologiske prøver viser ved analyser at disse steinblokkene er 29.200 år gamle.

Torsdag 31. mai
I dag tar vi en flott tur opp i en nasjonalpark og besøker en fantastisk underjordisk grotte. Dette er favoritt stedet til den norske ambassaden i Sarajevo når de drar på helge utflukter.

Dette blir en dag med nydelige naturopplevelser og spennende energisteder. For senere på dagen drar vi opp til et sted som har utstilt en av de runde mystiske stenene som er funnet i området. Det finnes også varme termiske kilder her så i dag avslutter vi dagen med et deilig varmt bad som gjør godt for kropp og sjel.

Fredag 01. juni
Dagen er din vi slapper av de som ønsker det kan besøke ulike plasser vi har vært før, eller at vi ser nærmere på Pyramidene Dragon og Love som ennå ikke er utgravet og åpnet for turistene. I byen Visoko er det mange små sjarmerende restauranter og butikker. Ønsker man seg en skinnjakke er dette rette plassen, her får du den meget billig og spesialsydd om nødvendig.
  
Lørdag 02. juni
Vi har hele dagen til disposisjon. Vårt fly går ikke før om kvelden så vi legger til rette for ulike ønsker. Det er deilig med en avslappende dag før hjemreisen også. Etter utsjekk på hotellet drar vi på tur til Sarajevo og tar denne spennende byen i nærmere øyesyn. Spesielt gamlebyen er koselig med flotte restauranter og små butikker med mye ting som er artig og ta en nærmere titt på. Vi spiser en deilig middag før vi drar til flyplassen og tar Norwegian direkte hjem til Oslo. Flyet går 22:00 og er hjemme ved midnatt kl. 00:50. Flytiden begge veier er ca. 2 timer og 50 minutter.

Reiseleder for årets Bosniatur blir også i år:
Nina Østgaard og John Gursli
 i samarbeid med våre lokale guider. 
Vi håper som vanlig at sjefen sjøl, Bosnias «Indiana Jones», Dr Sam Semir Osmanagich også har mulighet til å bli med oss under deler av oppholdet ved pyramidene i Visoko.

Sam og Nina

NB!
Det kan bli endringer i det oppsatte programmet, først og fremst tidsendringer, avhengig av hva guidene i Visoko synes er mest gunstig. Vi må også ta værhensyn, spesielt ved regnvær.

Faktaopplysninger:
Pris kun kr 8 800,- ved påmelding før 01.04.2018
Enkeltromstillegg hvis mulig kr 1 900,-
Depositum kr 2 000,- betales ved påmelding.

Prisen inkluderer: 
• All transport i Bosnia med buss under reisen. 
• Overnatting på flott hotell med halv pensjon. Frokost og 5 buffe-middager. 
• 5 stk. lunsj inkludert.
• Guiding og alle inngangsbilletter til de ulike severdighetene er inkludert.

Prisen inkluderer ikke flybilletter med Norwegian. 

Norwegian har nyttårs salg på flybilletter frem til 16. januar. Det er rimelige flybilletter nå så bare bestill omgående.

Oslo – Sarajevo utreise lørdag 26. mai kl. 18:30, ankomst 21:20
Sarajevo – Oslo hjemreise lørdag 2. juni kl. 22:00, ankomst 00:50

Pris nå i januar er kun 1.279 tur/retur + eventuell bagasje. 

Flybilletter med Norwegian direkte Oslo – Gardermoen – Sarajevo tur/retur bestiller du selv på www.norwegian.no

Ved behov kan vi være behjelpelig med å bestille dine flybilletter.                   

For påmelding klikk her, eller gå inn på “påmelding” i menyen til venstre.

For spørsmål kontakt:
Mail: 
Telefon: +47 410 25 629   

Overnatting Gardermoen ved sen hjemkomst: 
Med så sen hjemkomst til Gardermoen trenger flere å overnatte på Gardermoen fra lørdag til søndag. For de som trenger overnatting, kan jeg anbefale Gardermoen Airport Hotell. 

Prisene er fra kr 695,- for enkeltrom og kr 895,- for dobbeltrom i hotellet.Gardermoen Airport hotell har en trivelig atmosfære med hyggelig personale, god mat og shuttle buss som tar deg til og fra flyplassterminalen.
Jeg kan bestille overnattingen for deg om ønskelig? Du får overnatting til kun kr. 450,- hvis du deler dobbeltrom med andre i vårt reisefølge. 
Ta kontakt via mail (eller sms) og si ifra snarest om du trenger overnatting på Gardermoen, så setter jeg opp en liste og booker rom. Fint om du angir hvilke rom du ønsker; delt dobbeltrom med en annen i vår gruppe dersom det er mulig, eller enkeltrom.


Posted

in

,

by

Tags: