2018 – Reise til England

Opplev mystiske England!

England er et land fullt av historie, legender og energisteder.

Glastonbury
Småbyen Glastonbury er legendenes og mytenes hovedstad i England. Graven til Kong Arthur ligger inne i den kjente Glastonbury Abby
Kelterne og druidene hadde offersteder her lenge før Josef av Aritmatheas vandringsstav slo rot, og ble til den blomstrende hagetornen som ble et symbol for det kristne evangeliet.
Mytene om Glastonbury Tor er mange, alt fra øya Avalon, legendene om Kong Arthur og Ridderne av Det Runde Bord, et magisk fjell med både en indre og ytre labyrint, et navigasjonspunkt for stjerneskip, et ritested for gudinnedyrkelse, et innvielsessenter for druider…. 
Glastonbury Tor må bare oppleves og det er en energiplass av dimensjoner. Sagnet sier også at det er her den hellige gral ligger begravet. Og kanskje er det den som påvirker vannet i den hellige kilden Charlice Wells ved foten av the Tor. Rundt Charlice Wells finner vi en liten flott park med flotte energier. Her pleier vi alltid å gå i stillhet kjenne på energiene og det er også en ypperlig plass og meditasjon.
Glastonbury er New Age hovedstaden i England, med et utrolig utvalg av alternative snurrepiperier og ikke minst litteratur. Mange sier at stedet gir en følelse av hellig tilstedeværelse og påvirker alle som er her. Du får nå muligheten til å nyte denne atmosfæren og utforske byen på egen hånd eller sammen med andre i gruppen om du vil.

Stonehenge
Ca 5000 år gamle Stonehenge er Englands desidert største turistattraksjon og besøkes av millioner av mennesker hvert år. Teoriene om Stonehenge er mange og fascinerende, og astronomi og geometri er viktige bestanddeler. Noen av teoriene er at dette har vært et astronomisk observasjonssted, et rituelt sted bygget av kjemper… Eller er dette rett og slett stor ingeniørkunst? 
Det som er sikkert, er at stedet har sterke energier. Gjør dine egne observasjoner og bedøm selv…

Avebury  / Silbury Hill
“Ormens tempel” blir Avebury kalt. Avebury er et ufattelig kompleks av flere steinringer, omgitt av en sirkel med diker og enorme jordvoller. Midt inni sirkelen finnes det en koselig engelsk pub så her kan en nyte sin ”pint” mens en betrakter dette storslåtte byggverket. 
Kan det være en pyramide i England? Ja, utgravinger viser ar Silbury Hill er en gammel trappestegpyramide som i ettertid er dekt med torv. I dag er den helt belagt med et gressdekke. 
Silbury Hill beregnes til å stamme fra samme tidsperiode som Kong Zholers trappestegpyramide i Egypt, for ca. 4600 år siden.

Wiltshire Microlight Centre rapporterer om nye kornsirkler. De har flere mikrofly som hver dag kjører over kornsirkelområdene og sjekker om det har kommet noen nye sirkler i løpet av natten. Her er det også en mulighet for å bli med på en slik flyreise og få oppleve kornsirkler sett fra luften.

Alton Barns
Alton Barns ligger kort vei fra Avebury og Silbury Hill. Dette er det området hvor de største og fleste kornsirkler har dukket opp de siste årene. Hvert år åpenbarer det seg spektakulære kornsirkler her, og på puben ”The Barge Inn” samles kornsirkelentusiaster fra hele verden for å høre siste nytt om nye sirkler som man kan utforske i nærheten.

På Englands-reisene våre møter vi ofte forskere, vitenskapsmenn, kreative kunstnere, forfattere, musikere og andre åpne, nysgjerrige mennesker som oss. Dette fører til spennende diskusjoner og gir ofte inspirasjon til videre fordypning i historiske bøker eller resultatet kan bli et kunstnerisk produkt som musikk, bøker, film etc.

På www.kornsirkler.org kan du finne informasjon om kornsirkler. Det er også mulig å melde seg på nyhetsbrev, slik at du blir holdt oppdatert på nye korsirkler som oppstår.

Guiding, informasjon og foredrag
John Gursli har vært i England og studert kornsirkelmysteriet nesten hver eneste sommer siden 1996. Det kan være vanskelig og finne kornsirklene i dette store området, og da er det en klar fordel å ha med seg en guide som er lommekjent.
Når det gjelder å finne ley lines (energibaner) og å påvise de spesielle energiene som er i kornsirklene, da er han i sitt ess. 

Egil Fylling har laget den flotte videoen om noen av Gursli’s tidligere Englandsturer som vises på toppen av siden. 

Foredrag om kornsirkelmysteriet og annen relevant informasjon vil dere også få underveis, og ofte kommer det spontant opp spennende informasjon på de stedene vi oppsøker.

Vi blir alle inspirert på hver vår måte, og reisen kommer garantert 
også til å påvirke deg i ditt liv fremover!

England – 2018

15. – 22. juli 2018
(8 dager) En fin blanding av historiske England og jakten på sesongens flotteste kornsirkler.Bli med på tur !


Posted

in

,

by

Tags: