2018 – Reiseprogram England

15. – 22 juli 2018

Stonehenge

Bli med på årets kornsirkeljakt.
Programmet er foruten kornsirkler fullt av flere andre spennende opplevelser, og vi kan friste med:

  • En dag i den fantastiske byen Glastonbury hvor opplevelsene står i kø.
  • Vi prøver å få til eksklusiv inngang for vår gruppe på Stonehenge inn mellom stenene før turistene slipper til. Stonehenge er Englands mest berømte og besøkte turistattraksjon.
  • Bli med til den koselige byen Salisbury, hvor du får oppleve Salisbury katedral.
  • Vi oppsøker og følger energibanene Mary- og Mikael-linjene. Lær om energibaner og hvordan du kan nyttiggjøre deg energien i energibanene.
  • Du kan fly over kornsirklene, og se de fra luften, en fantastisk opplevelse. (Værforbehold)
  • Opplev den store og mystiske steinsirkelen i Avebury.
  • Opplev Silbury Hill, Europas eneste trappestegspyramide, som er like gammel som de eldste pyramidene i Egypt.
  • Gå inn i West Kennet Long Barrow, Englands mest kjente gravkammer, eller var det i virkeligheten et rituelt energisted?
  • Utvid reisen før eller etter med et opphold i verdensmetropolen London.

Reiseprogram

Søndag 15. juli
Avreise med ettermiddagsfly med Norwegian fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm, Gøteborg og København til London Gatwick. Vi kjører til det trivelige hotellet The Crown Inn i Swindon hvor vi bor under hele oppholdet.

Mandag 16. juli
Vi nyter en god frokost på The Crown inn før vi drar vi ut på en alltid spennende kornsirkeljakt.

Mark Hill 2001

Vi drar innom kornsirkelkafeen, hvor vi sjekker opp siste nytt. Har det blitt rapportert inn nye sirkler i løpet av dagen eller natten? Og er vi riktig heldige, så kan vi i dag kanskje gå inn i en helt fersk kornsirkel…
Vi skal underveis på denne reisen også prøve å få til et foredrag med den kjente Michael Glickman. Glickman er kjent for sine gode foredrag og helt spesielle innsikt i kornsirklenes geometri. 

Tirsdag 17. juli
Spenningen er alltid stor hver dag. Har det kommet noen nye kornsirkler i løpet av natten? Mange er ute og sjekker åkrene hver morgen og når småflyene har kommet opp i luften, øker sjansen for at vi kan finne nye sirkler. Vi sjekker kornsirkelkafeen for å få med oss siste nytt. Vi besøker ulike sirkler og bruker litt tid i den sjarmerende byen Marlborough. Om kvelden spiser vi middag på The Crown Inn og koser oss utover kvelden med gode diskusjoner og samtaler om opplevelser vi har hatt hittil på reisen.

Onsdag 18. juli
I dag besøker vi Englands mest besøkte turiststed, magiske Stonehenge. Vi håper å få til en eksklusiv inngang før turistene slipper til på Stonehenge tidlig om morgenen om mange nok i gruppen ønsker dette. Etter Stonehenge setter vi kursen mot Salisbury. Her ligger Salisbury Cathedral plassert midt i flere energibaner, og her har mange hatt store opplevelser på tidligere reiser. Vi har også tid til litt shopping, (det er normalt stort salg på klær og sko på denne tiden i juli) og god mat før vi drar videre ut på kornsirkeljakt,

Torsdag 19. juli
Tidlig avreise til Glastonbury. Vi besøker The Tor som ligger i kort gangavstand rett over sentrum av Glastonbury. Mytene om Glastonbury Tor er mange, alt fra øya Avalon, legendene om Kong Arthur og Ridderne av Det Runde Bord, et magisk fjell med både en indre- og ytre labyrint, et navigasjonspunkt for stjerneskip, et ritested for gudinnedyrkelse, et innvielsessenter for druider osv.….
Glastonbury Tor må bare oppleves og det er en energiplass av dimensjoner. Sagnet sier også at det er her den hellige gral ligger begravet. Og kanskje er det den som påvirker vannet i den hellige kilden Chalice Well ved foten av the Tor.

Chalice Wells fantastiske meditasjonshave full av blomster og rennende vann, besøker vi deretter. Dette blir en fantastisk start på dagen. Kelterne og druidene hadde offersteder i Glastonbury lenge før Josef av Aritmatheas vandringsstav slo rot og ble til den blomstrende hagtornen som ble et symbol for det kristne evangeliet. Glastonbury er nå den store New Age hovedstaden i England, med et utrolig utvalg av shoppingmuligheter. Her finner du all slags spirituell og søkende åndelig litteratur, smykker, stener/krystaller, trommer, tibetanske syngeboller, spirituelle klær osv., og ikke minst kan det bli spennende møter med interessante mennesker. 
Mange sier at stedet gir en følelse av en hellig tilstedeværelse, og byens atmosfære påvirker alle som er her. Nå får du sjansen til å oppleve alt dette selv, og i tillegg kan byen varte opp med et spennende utvalg av spisesteder for enhver smak. Gled deg, denne dagen står opplevelsene i kø.

Har du lyst til og besøke en av Englands eldste puber, er George and The Pilgrim Pub midt i sentrum stedet. Her har det vært pub i nesten 600 år fra 1400 tallet, og god mat har de også.

Graven til Kong Arthur ligger inne i den kjente Glastonbury Abbey. Vi besøker stedet som i dag ligger inne i et flott parkanlegg med helt spesielle og flotte trær.

Fredag 20. juli
Vi er tilbake i Swindon og drar ut på ny kornsirkeljakt. Er vi heldige har det kommet nye kornsirkler de siste dagene. Området hvor flesteparten av kornsirklene oppstår innholder også fantastiske gamle kulturminner. 

Innimellom kornsirkler ser vi i dag nærmere på den fantastiske steinsirkelen i Avebury, pyramiden Silbury Hill og gravkammeret West Kennet Long Barrow. Alle disse 3 stedene ligger innenfor et par kilometer i omkrets, og har for tusenvis av år siden dannet et stort landskapstempel. Her finner vi også de to store energibanene Mary og Mikael Line som snor seg igjennom landskapet. Hvilken betydning hadde disse energibanene for byggingen av disse unike monumentene? Er det noen som har lyst til å fly over dette området og se alt i fugleperspektiv, prøver vi å legge til rette for det. Du vil få se mange kornsirkler på en 20–30 minutters flytur, noe som garantert gir deg sterke og varige inntrykk.

lørdag 21. juli
Området vi ferdes i rundt Swindon, hvor vi bor hele uken, har også mye flott Engelsk natur og by på. Vi legger opp til korte flotte vandringsturer i løpet av uken som er så lette at alle kan være med på turene. Her får du se det flotte magiske landskapet i Wiltshire og kjenne på den unike energien på stedene vi besøker. Når været er godt kjøper vi med oss rimelig lunsj som vi nyter ute i det fri med panorama utsikt over Wiltshires nydelig natur.

Kornsirkel i White Horse Westbury

Søndag 22. juli
Etter frokost sjekker vi ut fra koselige Crown Inn og drar ut i kornsirkelland for å sjekke ut siste nytt. Hver morgen er mikroflyene i lufta og de finner fort ut om det er nye sirkler i det sentrale kornsirkelområdet. Da går jungeltelegrafen kjapt via mobiltelefoner og vi kjører omgående til området hvor en ny sirkel er oppdaget, så kanskje ligger det en «rykende fersk» kornsirkel og venter på deg i dag. Utpå dagen setter vi kursen mot Gatwick og reiser med kveldsfly hjem.

NB!
Det kan bli endringer i det oppsatte programmet. Dagsprogrammet kan bli endret i forhold til været.

Faktaopplysninger:


Pris er kun kr 7 300,- i dobbeltrom. Påmelding snarest mulig, senest 20.05.2018. 
Enkeltromstillegg (hvis mulig) kr 2 500,-.
Depositum kr 2 000,- ved påmelding.

Prisen inkluderer følgende for reisen:
• Minibusstransport hele reisen.
• Overnatting på hotell med frokost (Full English Breakfast)
• Guiding på severdighetene ved John Gursli
• Foredrag og guiding i kornsirklene med John Gursli.

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter med Norwegian fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm, Gøteborg og København til London Gatwick tur/retur.
Inngangsbilletter til severdighetene i Glastonbury som koster ca. 14 pund.
Eventuelt inngangspris for eksklusive inngang før turistene på Stonehenge, som koster ca. 30 pund.

For påmelding klikk her, eller gå inn på “påmelding” i menyen til venstre

For spørsmål kontakt reiseleder John Gursli:
Mail:  
Telefon: +47 410 25 629

John måler stråling inne i en kornsirkel


Posted

in

,

by

Tags: