2019 – Reise til Bosnia

1.juni – 8. juni 2019.

Pyramid of the Sun, Bosnia

Bli med på utforsking av en av historiens største sensasjoner i nyere tid, kjempepyramidene i Bosnia som nå er datert til minst 29.000 år gamle!

Kun KR. 9.800,- Inklusive hotell, 20 måltider, guiding og alle inngangsbilletter.

 • Opplev nåtidens største arkeologiske sensasjon; pyramidene i Bosnia.
 • Opplev kraften i energistrålen fra Pyramid of The Sun.
 • Opplev healing energien i de underjordiske gangene.
 • Opplev utgravningene og siste nytt fra stedets lokale guider.

Debatten har rast de seneste årene, om pyramidene i Bosnia er de eldste menneskeskapte monumenter fra gamle sivilisasjoner på jorden? I så fall er det den største arkeologiske sensasjonen noen sinne som vil endre hele vår historie. Eller er det bare løgn og bedrag slik som en del arkeologer som ikke har vært der og undersøkt selv påstår. Vi som har vært der, er ikke i tvil. Bevisene ligger rett foran øynene våre. Alle arkeologiske utgravninger rundt omkring i verden er normalt lukket, men her får du være med se og bli en del av utgravningene. Tenk å kunne formidle til barnebarn og kommende generasjoner «jeg var der og opplevde dette selv»!

Se Discovery Science Channel siste dokumentar om pyramidene i Bosnia hvor også kritikerne får slippe til.

Bosnia reiseprogram

Lørdag 01.06
Utreise fra Oslo – Gardermoen med fly til Sarajevo. Vi kjører så videre til vårt hotell Pyramid of The Sun i den lille sjarmerende byen Visoko ca. 3 mil fra Sarajevo. Fra spisesalen har vi panorama utsikt direkte til sol pyramiden og her skal vi bo de neste 7 nettene.

Utsikt fra spisesalen på hotellet direkte til solpyramiden.

Søndag 02.06
De 3 neste dagene blir de store pyramidedagene for oss. I dag blir det en guidet tur inn i det arkeologiske pyramideområdet med utgravninger. Vi får oppleve Pyramide of The Sun både ovenfra (på toppen) og i utgravning områdene i og rundt pyramiden. Vi får også vite siste nytt om utgravningene fra våre guider. Dette blir både nytt og spennende for de som er her for aller første gang og minst like spennende for de av oss som har vært der før for å se hvor langt de har kommet i utgravingene siden sist og ikke minst få vite hvilke funn de har gjort!

Her er den siste videoen med Dr. Sam Osmanagich fra et av hans foredrag i 2018 som viser alle bevis om at de Bosniske pyramidene er laget av en ukjent sivilisasjon. Se denne videoen, så har du god førstehands kunnskap som vil gjøre reisen til Bosnia enda mere interessant og spennende.

Mandag 03.06
I dag skal vi oppleve utgravningene av alle de underjordiske gangene i Ravne tunnelene i pyramide området. I tillegg skal de som har vært her før få oppleve en fantastisk flott ny park med ekstreme energier i dalen under inngangene til tunnelene og her har de også nå funnet nye spennende ting. Vi skal inn i gangene og energien der inne vil garantert påvirke deg. Ravne tunnelene har helt unike energier, i tillegg til ekstremt høye verdier av negative ioner har tunnelene vist seg og ha fantastisk healing kameer hvor mange har opplevd spontanhealing av ulike sykdommer spesielt luftveislidelser. Gruppene våre tidligere år har opplevd «orbs» og mystisk tåke som omfavner oss med både helbredende energier og ikke minst spirituelle innsikter. På youtube.com finner du mange videoer som viser dette. Søk på orbs bosnian pyramids. Her kan du se et kort klipp:

Vi får se siste nytt om utgravningene så dette blir garantert en unik opplevelse. Videre i dag så skal vi se Tumulus og de spennende utgravningene der. Her er det også meget spesielle energier blant annet 28 kilohertz strålen vi også har på Pyramid of The Sun. Mange opplever denne plassen som den sterkeste energiplassen i hele pyramide område og sammen tar vi inn energien som kommer fra er underjordisk kammer under oss i gruppen og hver for oss.

Tirdag 04.06
I dag står Pyramide of The Moon på programmet. Guiden vår tar oss først med til noen spennende energisteder på veien til pyramiden før vi ser nærmere på utgravningene som er gjort på denne pyramiden. Landskapet rundt oss er frodig og vakkert veldig likt spesielle plasser i vårt eget land.

Onsdag 05.06
I dag skal vi jobbe med energisøylen på Pyramid of The Sun. (Se første videoklipp Discovery) Vi skal stå på toppen i ring og sammen ta inn strålen, og det kommer til å bli en flott opplevelse! Er frekvensen i strålen på 28 kilohertz nøkkelen til å kommunisere med vårt og andre univers? Hvordan vil denne strålen innvirke på dine spirituelle evner fremover? Dette blir spennende! Senere på dagen skal vi se de spesielle støpte blokkene som pyramiden er dekket av og deres mystiske kvartsfuger som kanskje har en spesiell funksjon? Arkeologiske prøver viser ved analyser at disse steinblokkene er 29.200 år gamle.

Torsdag 06.06
I dag tar vi en flott tur opp i en nasjonalpark og besøker en fantastisk underjordisk grotte. Dette er favoritt stedet til den norske ambassaden i Sarajevo når de drar på helge utflukter. Dette blir en dag med nydelige naturopplevelser og spennende energisteder. For senere på dagen drar vi opp til et sted som har utstilt en av de runde mystiske stenene som er funnet i området. Det finnes også varme termiske kilder her så i dag avslutter vi dagen med et deilig varmt bad som gjør godt for kropp og sjel.

Fredag 07.06
Dagen er din vi slapper av de som ønsker det kan besøke ulike plasser vi har vært før, eller at vi ser nærmere på Pyramidene Dragon og Love som ennå ikke er utgravet og åpnet for turistene. I byen Visoko er det mange små sjarmerende restauranter og butikker. Ønsker man seg en skinnjakke er dette rette plassen, her får du den meget billig og spesialsydd om nødvendig.

Lørdag 08.06
Vi flyr hjem til Oslo om formiddagen. Du kan se tilbake på en utrolig flott og rimelig tur som forhåpentligvis har bundet sammen kropp, sjel og ånd og gitt deg masse ny visdom og energi.

Pris: Kun Kr. 9800,-
ved påmelding før 1.02.2019 Kr. 1000,- i rabatt. (kr 8.800,-) Enkeltromstillegg hvis mulig kr 1.900,- Depositum kr 2.000,- betales ved påmelding.

Prisen inkluderer:

 • All transport i Bosnia med buss/minibuss under reisen.
 • Overnatting på flott hotell med halv pensjon. Frokost, og 6 stk. buffe – Middag.
 • 6. stk. lunch inkludert.
 • Guiding og alle inngangsbilletter til de ulike severdighetene er inkludert.

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter. Det er ikke mulig å fly Norwegian tur-retur Sarajevo dette året så vi har landet på og reise enten med Austrian Airlines via Wien eller med Turkish Airlines via Istanbul. Vi bestiller flybillett for deg som til enhver tid er rimeligst via finn.no reiser og som samsvarer med gruppens reisetider, slik at vi kommer samlet med samme fly. Det er over 30 km mellom flyplassen i Sarajevo og Visoko hvor vi har hotell denne uken. Utreise lørdag 1 juni kl. 12:00 fra Gardermoen, hjemkomst til Gardermoen lørdag 8 juni kl. 16:50.

Påmelding på internett via mail til eller telefon 410 25 629 snarest mulig.

Prisen inkluderer:

 • All transport i Bosnia med buss/minibuss under reisen.
 • Overnatting på flott hotell med halv pensjon. Frokost, og 6 stk. buffe – Middag.
 • 6. stk. lunch inkludert.
 • Guiding og alle inngangsbilletter til de ulike severdighetene er inkludert.

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter. Det er ikke mulig å fly Norwegian tur-retur Sarajevo dette året så vi har landet på og reise enten med Austrian Airlines via Wien eller med Turkish Airlines via Istanbul. Vi bestiller flybillett for deg som til enhver tid er rimeligst via finn.no reiser og som samsvarer med gruppens reisetider, slik at vi kommer samlet med samme fly. Det er over 30 km mellom flyplassen i Sarajevo og Visoko hvor vi har hotell denne uken. Utreise lørdag 1 juni kl. 12:00 fra Gardermoen, hjemkomst til Gardermoen lørdag 8 juni kl. 16:50.

Påmelding på internett via mail til eller telefon 410 25 629 snarest mulig.

Kombiner Bosnia reisen med Hellas turen 9. – 20. juni 2019.

Jeg reiser rett videre til Athen fra Sarajevo lørdag 8 juni og tar imot Hellas gruppen som kommer fra Norge så disse to reisene er utmerket å kombinere. Hellasreisen har et fantastisk program med mye sol og bad samt besøk på mange av de greske gudestedene. Studer Hellas programmet og vi kan gi en ekstra god pris når disse to reisene kombineres.

Bli med tilbake til de greske gudene og deres gudesteder.

Det har de to siste årene vært vanskelig å skaffe nok hotellrom i Visoko på grunn av veldig mange alternativgrupper fra hele verden som nå ønsker og besøke dette unike prosjektet. Jeg har holdt av en god del rom på det beste hotellet i byen, Hotel Pyramida så det er viktig med en rask påmelding ellers må jeg si ifra meg rommene i mars. Energien i området rundt pyramidene har styrket seg merkbart fordi alternative – spirituelle mennesker nå strømmer til området noe som igjen høyner energien i pyramider og underjordiske tunneler.

NB: Det kan komme endel endringer i det oppsatte programmet først og fremst dag og tidsendringer avhengig av hva guidene i Visoko synes er mest gunstig. Vi må også ta værhensyn, så det kan bli litt om bytting av dagsprogram spesielt ved regnvær.

Overnatting Gardermoen ved utreise eller hjemkomst:

Gaia Travel har en avtale med Gardermoen Airport hotell, hvor du vil få rabatert pris ved overnatting på Gardermoen. For de som trenger overnatting, er prisene kr 795,- for enkeltrom og kr 895,- for dobbeltrom i hotellet. Gardermoen Airport hotell har en trivelig atmosfære med hyggelig personale, god mat og shuttle buss som tar deg til og fra flyplassterminalen. Du får overnatting til kun kr. 450,- hvis du deler dobbeltrom med andre i vårt reisefølge.

Ta kontakt via mail (eller SMS) og si ifra snarest om du trenger overnatting på Gardermoen, så setter jeg opp en liste og booker rom. Fint om du angir hvilke rom du ønsker delt dobbeltrom med en annen i vår gruppe dersom det er mulig eller enkeltrom.

Reiseledere for årets Bosniareiser blir i år John Gursli i samarbeid med de lokale guidene.
Vi håper som vanlig at sjefen sjøl, Bosnias «Indiana Jones», Dr Sam Semir Osmanagich også har mulighet til å bli med oss under litt av oppholdet ved pyramidene i Visoko.

Vår Bosniske guide Emir kjenner på energien på verdens største runde stein.

Posted

in

,

by

Tags: