2019 – Reise til Hellas

Bli med på en fantastisk healing reise til Hellas.

9. – 20. juni 2019

En reise hjem til healingens kanskje største mester gjennom alle tider.

Asklepios

Legene og legemiddelindustrien forteller om legekunstens far Asklepios. De bruker hans stav og slange som sitt store symbol. Men hvem var Asklepios og hva gjorde han? Han hadde nok satt liten pris på å bli tatt til inntekt for dagens legekunst og bruk av kunstige, kjemiske medikamenter.

Hele historien om Asklepios skal du få under reisen, og du skal få integrert og programmert inn hans unike healing energier, samtidig som vi går i dybden og ser på hvordan hans healing system faktisk virket, og hvordan du kan nyttiggjøre deg av dette i for eksempel din healing arbeid i dag.

Asklepios hovedsete var på Epidauros, og her står i dag restene av hans hus med opplysnings skilt foran som forteller om at dette ble brukt til Healing, Regresjon og Kanalisering.
Men reisen omfatter så mye mer – se her hva du får ta del i ….

Akropolis i Aten, Orakelet i Delphi, Sparta, Olympia, Epidauros og Mystras …

Jeg blir varm innvendig og energien begynner å strømme når tankene går til disse fantastiske, gamle sagnomsuste gudestedene på fastlandet i Hellas. Når tankene glir videre til deilig gresk mat, utrolig flott natur og nydelige badestrender med varmt og godt vær ved et azur blått Middelhav – ja da lengter både sjelen og min fysiske kropp virkelig tilbake til mitt gamle greske ”hjem”.

Bli med til fantastiske Hellas, kombinasjonen sol, bad, og åndelige opplevelser er uslålig.

Program Hellas
9. – 20. juni 2019

Søndag 9. juni
Avreise Oslo Gardermoen – Athen kl. 06:30 med ankomst Athen 11:20.

Vi innlosjeres på vårt hotell i Athen, like ved den fascinerende gamlebyen Plaka som ligger i gangavstand fra Akropolis. Plaka har alt; koselige gågater med butikker og en masse spisesteder hvor lukten av deilig gresk mat pirrer smaksløkene og gjør at vi fort blir sultne.
Vi gjør oss litt kjent i denne flotte bydelen, og nyter kanskje litt gresk vin eller en tradisjonell ouzo i et behagelig, varmt sommervær, mens vi titter opp på Akropolis og forbereder oss på morgendagens besøk der oppe.

Mandag 10. juni
Akropolis et av verdens mest kjente og besøkte byggverk. Det pågår storstilte restaureringsarbeider for å redde restene av dette storslåtte tempelet.
Vi vandrer rundt, betrakter og prøver å koble oss opp på energien som er i og over dette området. Vi prøver å se for oss i vårt indre hvor flott dette en gang har vært. Jeg lover at du vil få et mektig inntrykk.
Når vi føler oss ferdig med å se og oppleve Akropolis, så vil vi oppsøke et utsiktspunkt på en høyde like i nærheten, men på motsatt side.
Fra denne toppen ser vi Akropolis i all sin prakt rett fremfor oss, og dette er et godt sted for å høre en versjon av historien om Akropolis som ikke står i turisthåndbøkene. Vi slapper av og har en meditasjon her oppe på dette flotte energirike utsiktspunktet. Resten av dagen koser vi oss i gamlebyen Plaka med gresk sol, kultur, mat og drikke.

Bli med tilbake til de greske gudene og deres gudesteder.

Tirsdag 11. juni
Tidlig avreise og ca. 3 timers biltur opp til det fantastiske stedet Delphi. Orakelet i Delphi har vel de fleste hørt om? Orakelet var en kvinne med svært oversanselige evner. Mennesker kom fra fjern og nær, fra hele middelhavsregionen for å spørre orakelet om råd. De fleste var vanlige mennesker, men også konger, herskere og høytstående embetsmenn kom hit for å få råd i viktige saker.
Delphi ligger meget naturskjønt til under et fjell og var det religiøse hovedsetet i det gamle Grekenland. Det er usedvanlig kraftige energier her, og orakelet er til stede den dag i dag vi får prøve å kontakte henne og se hva som skjer ….

Midt i Delphi finner vi restene etter det flotte tempelet tilegnet guden Apollo. Delphi er et av mine åndelige favorittsteder i Hellas. Kanskje det blir ditt også etter denne reisen?
Vi prøver å få til en meditasjon, og ta inn energiene på stedet og hvem vet kanskje orakelet også. Det blir spennende å se hva som kommer til å skje med akkurat deg og med resten av gruppen her. Vi besøker deretter stedets museum, før vi tar fatt på kjøreturen videre til neste sted.

Vi reiser først til den lille byen Itea, kort kjøring fra Delphi. Her ligger en nydelig restaurant helt nede ved havet med utsikt utover Korintgulfen. Tipper du kommer til å storkose deg med et godt gresk måltid i disse nydelige omgivelser, med en svalende vind fra havet.
Gode og mette fortsetter vi ferden over Korint gulfen og inn i Peloponnes til det lille stedet Arcoudi for overnatting på Brati Hotel. Forhåpentligvis rekker vi et ettermiddagsbad
i havet, før vi får med oss den vakre solnedgangen her ute på kysten av det ioniske hav mens vi spiser en rimelig middag på den lokale greske tavernaen like ved.

Onsdag 12. juni
På formiddagen blir det et foredrag om hvordan vi kan bruke vann i healing, og hvorfor det var viktig i Asklepios sitt unike healingsystem. Etterpå jobber vi med å heale vann slik at du får praktisert det du har lært.
Resten av dagen disponerer du fritt, men jeg tipper vi sees på stranden? Sol, bad, gode samtaler og en rusletur på en lang, flott sandstrand, ispedd et par gode greske måltider gjør godt for de fleste av oss solhungrige nordmenn.

Torsdag 13. juni
Vi slapper av med sol og bad og nyter dette flotte hotellet til familien Brati. Her har vi funnet en liten gresk oase, hvor stillheten råder og vi koser oss med sol, bad og deilig gresk mat og drikke.

Fredag 14. juni
Nok en meget spennende dag venter oss. Tidlig avreise og ca. en times kjøring til Olympia, som er opprinnelsen til de Olympiske Leker. Her blant de flotte antikke ruinene fikk jeg min største åndelige opplevelse under den forrige Hellas turen. Jeg gikk inn i et tidligere liv jeg hadde levd akkurat her. Opplevelsen var god, til tross for at minnene var svært negative, og det ga meg en utrolig viktig informasjon for forståelsen for mitt nåværende liv.
I Olympia skal vi også besøke stedets museum som gir oss alle de historiske detaljene som vi kan knytte til våre personlige minner.

Ferden går deretter videre til de antikke ruinene av tempelet og byen Messini, milevis fra de vanlige turistveiene. Dette stedet finner de færreste frem til, men for de som har en sjelsmessig tilknytning
til dette området, så er dette virkelig en godbit. At vi havnet nettopp her under researchturen i 2005, kan vi faktisk takke orakelet i Delphi for. Hun kom faktisk gjennom i en kanalisering hos min reisepartner, og fortalte hvor vi skulle dra og viste deretter veien til dette fantastiske, men bortgjemte stedet.

Peloponnes kalles” essensen av Hellas”. Og her er vi bokstavelig talt på det greske bondelandet. Er vi heldige, så finner vi et gresk skilt som vi må prøve å tolke, for å finne frem blant mange lokale småveier på kryss og tvers. Da er det viktig å bruke egen retningssans og stole på egen intuisjon for å finne frem. Det artige er at du får se mange lokale rariteter, og ikke minst steder som få turister har sett før deg.

Utpå ettermiddagen kommer vi frem til det lille stedet Finikounda på sydkysten. Mange regner dette stedet som et av de flotteste i hele Hellas. Her ligger kilometervis av nydelige strender.

Vi innlosjerer oss på hotellet som ligger rett ved sjøen, rekker et forfriskende bad og avslutter deretter dagen med et godt måltid på en av de lokale tavernaene.

Lørdag 15. juni
Fridag i Finikunda. Du kommer til å elske dette stedet! Her blir det sol, varme, avslapping og forfriskende svømmeturer.
Vi tilbringer dagen på dette sjarmerende stedet og nyter tradisjonell god og rimelig gresk mat og ikke minst kultur. Det er også muligheter til å ta en handlerunde i de små lokale butikkene, og vi kan også sette av tid til personlige regresjoner denne dagen.

Noen av Hellas flotteste sandstrender finner du i Finikunda.

Søndag 16. juni
På formiddagen i dag skal du få undervisning i Asklepios sitt unike healingsystem. Hva var det han visste og kunne som du kan nyttiggjøre deg av i ditt healingarbeide i dag?

Vår egen avdøde Marcello Haugen får også stadig større betydning for oss i dag. Hvilket hemmelig healingsystem brukte han for å gjøre sine pasienter friske? Jeg har kanalisert både Marcello og Asklepios over lengre tid og begge har sterkt oppfordret meg til å gjøre denne spesielle healingreisen så andre også kan få innsyn i deres unike teknikker.

Resten av dagen gjør du hva du vil på dette fortryllende stedet Finikounda. Hotellet vårt ligger 20 meter fra stranden og havet så her nyter vi sol og varme ispedd deilig gresk mat og drikke, bedre kan vi ikke ha det.

Mandag 17. juni
Tidlig avreise til Sparta, og reisen foregår delvis på en vei som gjør norske Trollstigen rangen stridig. Her skulle en tro det ikke var mulig å bygge en vei. Underveis stopper vi på ved spesielle stedet Mystras. På toppen av et fjell finner vi både et gammelt slott, gamle klostre, kirker og rester etter et rikt samfunn fra 1200-tallet. På toppen av dette fjellet finner vi restene etter det som var en viktig del av det Bysantinske Riket, kjent for sine filosofer, forfattere, kunst, arkitektur og ikke minst sine skoler for intellektuelle. I dalen nedenfor levde 40.000 innbyggere et godt liv med produksjon og handel av oliven og silke en gang for lenge, lenge siden.

Vi reiser deretter raskt igjennom dagens Sparta som har lite tilfelles med det historiske Sparta vi har hørt om. Reisen denne dagen ender på vårt sjarmerende hotell Poseidon i den lille flotte byen Ny Epidauros. Byen ligger nede ved kysten kun 20 minutter fra Antikkens tempel Epidauros som vi skal besøke neste dag.

Tirsdag 18. juni
Epidauros er storslått og vakkert, og er tilegnet guden for medisin Asklepios. Amfiteateret her er verdensberømt og hadde plass til hele 15.000 mennesker i sin tid! Konstruksjonen av amfiet gjør at du kan tale til 15.000 mennesker uten mikrofon. Prøv selv, du kommer til å bli imponert!

Det verdenskjente amfiet i Epidauros

Energiene på dette stedet er utrolig sterke, Her ble det utøvet regresjon kanalisering og healing av Asklepios. Senere har stedets prestehealere brukt hans lære i tusenvis av år. Syke mennesker strømmet til Epidauros fra hele Grekenland og her ble de mirakuløst helbredet. Vi skal sammen hente inn energien her og integrere den i våre energikropper. Har du ikke forløst healingkraften din fullt ut før, så finnes det ikke et bedre sted å gjøre det på enn i Asklepios healingtempel!
På tidligere reiser hit – og uten at vi har vært i fokus på det – har det vært med healere som har fått en meget kraftig utvikling av sin healingkraft. Asklepios har som sagt kommet igjennom til meg i kraftige kanaliseringer og anmodet meg om å gjøre denne spesielle healingreisen. Så da er jeg sikker på at han tar regien på denne dagen og lar det tilflyte den enkelte det de har behov for.

Etter Epidauros drar vi til det spennende, sagnomsuste gudestedet Mykene. Mykene var et viktig økonomisk og militært maktsentrum i Hellas i bronsealderen. I bronsealderen var Mykene en av de viktigste byene i Hellas, og den dominerte både Peloponnes og øyene i Egeerhavet, inkludert Kreta.

Onsdag 19. juni
Vi får en fridag i Epidauros til å utforske denne koselige og sjarmerende småbyen. For de som ønsker det kan vi kanskje leie en båt og dra ut på en fin tur mot den kjente greske øya Aegina. Med medbrakt gresk mat & drikke og masse sol og bad blir dette en flott dag.

Hva er forbindelsen mellom Atlantis og antikke Hellas? Det skal vi prøve å finne svaret på.

Torsdag 20. juni
Etter en flott formiddag med deilig gresk frokost på bryggekanten blir det avreise til flyplassen og fly hjem igjen til Oslo, hvor vi lander kl. 14:55. Avreise er fra Athen kl: 12:00 flytid 3t. 55min.Du kommer til å se tilbake på en utrolig spennende, historisk, avslappende og energirik 12 dagers reise som garantert har gitt deg opplevelser for livet.

Pris

Pris: kun kr. 8.900,- ved påmelding før 01.02.2019. Kr. 500,- i rabatt. Enerom hvis mulig Kr. 11.400,-

Etter 01.02.2019 pristilbud på forespørsel. Depositum på kr. 2000,- betales etter påmelding.

Prisen inkluderer:
Biltransport. (9 seter)
Overnatting på hotell med frokost
Guiding på severdighetene
Foredrag/undervisning i Asklepios sine healingteknikker.
Personlige readinger fra dine tidligere sjels liv i Hellas (for de som vil det).

Prisen inkluderer ikke:
Inngangspenger til severdighetene er ikke inkludert. Utgjør ca. 60 euro totalt.

Flybilletter med Norwegian.
Norwegian har rimelige flybilletter, så bare bestill omgående på www.norwegian.no Oslo – Athen utreise Søndag 9. juni kl. 06:30 til Athen 11:20 med hjemreise fra Athen Torsdag 20. juni kl. 12:00 med ankomst Oslo – Gardermoen kl. 14:55.
Vi kan bestille flybillett for deg etter avtale om ønskelig. Pris flybillett tur/retur Oslo – Athen pr. 14.01.2019 kr.1.655,- + eventuell bagasje – sete tillegg.

Påmelding på internett via mail til eller telefon 410 25 629 snarest mulig.

Klimaet i Hellas er helt ideelt på denne tiden, ca 25 -30 grader varmt i lufta og 20 -24 grader varmt i havet. Kombiner Hellas reisen med Bosnia 1 – 8 juni. Når Bosnia reisen avsluttes flyr man enkelt fra Sarajevo til Athen og blir med på Hellas reisen. Studer Bosnia programmet og be om et godt tilbud på begge reisene. Vi fikser flybilletter for deg.

Rimelig overnatting Gardermoen ved ut og hjemreise.
Med tidlig utreise og sen hjemkomst til Gardermoen, trenger nok flere å overnatte på Gardermoen fra lørdag til søndag ved utreise og torsdag til fredag ved hjemkomst. For de som trenger overnatting, kan jeg anbefale Gardermoen Airport Hotell. Prisene er fra kr 795,- for enkeltrom og kr 995,- for dobbeltrom i hotellet. Gardermoen Airport hotell har en trivelig atmosfære med hyggelig personale, god mat og shuttlebuss som tar deg til og fra flyplassterminalen.
Jeg kan bestille overnattingen for deg om ønskelig? Du får overnatting til kun kr. 495,- hvis du deler dobbeltrom med andre i vårt reisefølge.
Ta kontakt via mail (eller SMS) og si ifra snarest om du trenger overnatting på Gardermoen, så setter jeg opp en liste og booker rom. Fint om du angir hvilke rom du ønsker, delt dobbeltrom med en annen i vår gruppe dersom det er mulig eller enkeltrom.

NB! Det kan komme endringer i programmet.
Jeg forventer stor respons på denne reisen, vi kan kun ta med 18 personer så ta kontakt snarest!


Posted

in

,

by

Tags: