2019 – Reise til England

27. juni – 4. juli 2019

Formasjonen på Milk Hill i 2001 var enorm, 300 meter i diameter med samlet areal som 15 fotball baner.

Program

  • Programmet er foruten kornsirkler fullt av flere andre spennende opplevelser, og vi kan friste med:
  • En dag i den fantastiske byen Glastonbury hvor opplevelsene står i kø.
  • Vi prøver å få til eksklusiv inngang for vår gruppe på Stonehenge inn mellom stenene før turistene slipper til. Stonehenge er Englands mest berømte og besøkte turistattraksjon.
  • Bli med til den koselige byen Salisbury, hvor du får oppleve Salisbury katedral.
  • Vi oppsøker og følger energibanene Mary- og Mikael linjen. Lær om energibaner og hvordan du kan nyttiggjøre deg energien i energibanene.
  • Du kan fly over kornsirklene og se de fra luften, en fantastisk opplevelse. (Værforbehold)
  • Opplev den store og mystiske steinsirkelen i Avebury.
  • Opplev Silbury Hill, Europas eneste trappestegspyramide, som er like gammel som de eldste pyramidene i Egypt.
  • Gå inn i West Kennet Long Barrow, Englands mest kjente gravkammer, eller var det i virkeligheten et rituelt energisted?
  • Utvid reisen før eller etter med et opphold i verdensmetropolen London.

Torsdag 27. juni
Avreise med ettermiddagsfly med Norwegian fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm, Gøteborg og København til London Gatwick. Vi kjører med buss til The Crown Inn i Swindon hvor vi bor under hele oppholdet.

Vårt trivelige hotell The Crown Inn i Swindon.

Fredag 28. juni
Vi nyter en god frokost på The Crown inn før vi drar vi ut på en alltid spennende kornsirkeljakt. Vi drar innom kornsirkelkafeen, hvor vi sjekker opp siste nytt. Har det blitt rapportert inn nye sirkler i løpet av dagen eller natten? Og er vi riktig heldige, så kan vi i dag kanskje gå inn i en helt fersk kornsirkel.
Vi skal underveis på denne reisen også prøve å få til et foredrag med den kjente Michael Glickman. Glickman er kjent for sine gode foredrag og helt spesielle innsikt i kornsirklenes geometri.

Lørdag 29. juni
Spenningen er alltid stor hver dag. Har det kommet noen nye kornsirkler i løpet av natten? Mange er ute og sjekker åkrene hver morgen og når småflyene har kommet opp i luften, øker sjansen for at vi kan finne nye sirkler. Vi sjekker kornsirkelkafeen for å få med oss siste nytt. Vi besøker ulike sirkler og bruker litt tid i den sjarmerende byen Marlborough. Om kvelden spiser vi middag på The Crown inn og koser oss utover kvelden med gode diskusjoner og samtaler om opplevelser vi har hatt hittil på reisen.

Søndag 30. juni
I dag besøker vi Englands mest besøkte turiststed, magiske Stonehenge. Vi håper å få til en eksklusiv inngang før turistene slipper til på Stonehenge tidlig om morgenen. Greier vi ikke det så ankommer vi om morgenen til åpningstid. Etter Stonehenge setter vi kursen mot Salisbury. Her ligger Salisbury Cathedral plassert midt i flere energibaner, og her har mange hatt store opplevelser på tidligere reiser. Vi har også tid til litt shopping, (det er normalt stort salg på klær og sko på denne tiden i juli) og god mat før vi drar videre ut på kornsirkeljakt.

Mandag 1. juli
Tidlig avreise til Glastonbury Vi besøker The Tor som ligger i kort gangavstand rett over sentrum av Glastonbury. Mytene om Glastonbury Tor er mange, alt fra øya Avalon, legendene om Kong Arthur og Ridderne av Det Runde Bord, et magisk fjell med både en indre- og ytre labyrint, et navigasjonspunkt for stjerneskip, et ritested for gudinnedyrkelse, et innvielsessenter for druider osv.
Glastonbury Tor må bare oppleves og det er en energiplass av dimensjoner. Sagnet sier også at det er her den hellige gral ligger begravet. Og kanskje er det den som påvirker vannet i den hellige kilden Chalice Wells ved foten av The Tor. Chalice Wells’ fantastiske meditasjonshage full av vakre blomster og rennende vann, besøker vi deretter. Dette blir en flott start på dagen.

Kelterne og druidene hadde offersteder I Glastonbury lenge før Josef av Aritmatheas vandringsstav slo rot og ble til den blomstrende hagtornen som ble et symbol for det kristne evangeliet. Glastonbury er nå den store New Age hovedstaden i England, ikke bare i England men faktisk i resten av verden. Foruten Sedona i Arizona, USA så kjenner vi ikke til en by med så mange alternative butikker med et utrolig utvalg av shoppingmuligheter. Her finner du all slags spirituell og søkende åndelig litteratur, smykker, stener/krystaller, trommer, tibetanske syngeboller, spirituelle klær osv., og ikke minst blir det spennende møter med interessante mennesker.

Mange sier at stedet gir en følelse av en hellig tilstedeværelse, og byens atmosfære påvirker alle som er her. Nå får du sjansen til å oppleve alt dette selv, og i tillegg kan byen varte opp med et spennende utvalg av spisesteder for enhver smak. Gled deg, denne dagen står opplevelsene i kø.

Vidunderlig meditasjonssted i haven til Chalice Wells. Her finner du roen i pakt med den vakre naturen rundt.

Har du lyst til å besøke en av Englands eldste puber, er George and The Pilgrim Pub midt i sentrum stedet. Her har det vært pub i nesten 600 år fra 1400 tallet, og god mat har de også.

Graven til Kong Arthur ligger inne i den kjente Glastonbury Abbey. Vi besøker stedet som i dag ligger inne i et flott parkanlegg med helt spesielle og flotte trær.

Tirsdag 2. juli
Vi er tilbake i Swindon og drar ut på ny kornsirkeljakt. Området hvor flesteparten av kornsirklene oppstår inneholder også fantastiske gamle kulturminner.
Innimellom kornsirkler ser vi i dag nærmere på den fantastiske steinsirkelen i Avebury, pyramiden Silbury Hill og gravkammeret West Kennet Long Barrow. Alle disse 3 stedene ligger innenfor et par kilometer i omkrets, og har for tusenvis av år siden dannet et stort landskapstempel. Her finner vi også de to store energibanene Mary og Mikael Line som snor seg igjennom landskapet. Hvilken betydning hadde disse energibanene for byggingen av disse unike monumentene?
Er det noen som har lyst til å fly over dette området og se alt i fugleperspektiv, prøver vi å legge til rette for det. Du vil få se mange kornsirkler på en 20 – 30 minutters flytur noe som garantert gir deg sterke og varige inntrykk.

Onsdag 3. juli
Området vi ferdes i rundt Swindon hvor vi bor hele uken har også mye flott Engelsk natur og by på. Vi legger opp til korte flotte vandringsturer i løpet av uken som er så lette at alle kan være med på turene. Her får du se det flotte magiske landskapet i Wiltshire og kjenne på den unike energien på stedene vi besøker. Når været er godt kjøper vi med oss rimelig lunsj som vi nyter ute i det fri med panorama utsikt over Wiltshires nydelige natur.

Bli med og kjenn på kornsirklenes unike energier, det gjør garantert noe med deg!

Torsdag 4. Juli
Etter frokost sjekker vi ut fra koselige Crown Inn og drar ut i kornsirkelland for å sjekke ut siste nytt. Hver morgen er mikroflyene i lufta og de finner fort ut om det er nye sirkler i det sentrale kornsirkelområdet. Da går jungeltelegrafen kjapt via mobiltelefoner og vi kjører omgående til området hvor en ny sirkel er oppdaget, så kanskje ligger det en «rykende fersk» kornsirkel og venter på deg i dag. Utpå dagen setter vi kursen mot Gatwick og reiser med kveldsfly hjem til Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim.

Pris er KUN kr 8.800,- i dobbeltrom, ved påmelding før 01.03.2019.
Enkeltrom (hvis mulig) koster kr 10.800,-
Depositum kr 2000,- ved påmelding.

Prisen inkluderer følgende:
Transport på hele reisen.
Overnatting på hotell med frokost (Full English Breakfast).
Guiding på severdighetene ved John Gursli.
Foredrag og guiding i kornsirklene ved John Gursli.

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter med Norwegian fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Stockholm, Gøteborg og København til London Gatwick tur/retur.
Inngangsbilletter til Severdighetene i Glastonbury som koster ca. 14 pund.
Inngangspris eksklusive inngang før turistene på Stonehenge som koster 30 pund.

NB: Det kan komme endringer i det oppsatte programmet. Dagsprogram kan bli endret i forhold til været.

Vi kan bestille flybilletter for deg om ønskelig her er flyprisene pr. 15.01.2019. (Flyprisene blir normalt en del dyrere frem mot avreise) NB: oppgitte flypriser er uten sendt bagasje og setereservasjon.

OSLO Gardermoen til London GATWICK
Avreise Oslo 27.06 18:45 – Gatwick 20:05 Kr. 1.250,- Hjemreise fra Gatwick 04.07, 19:10 – 22:15 kr. 678,-

Bergen til London GATWICK
Avreise Bergen 27.06 19:10 – Gatwick 20:10 Kr. 1.200,- Hjemreise fra Gatwick 04.07, 20:45 – 23:40 kr. 686,-

Stavanger til London GATWICK
Avreise Stavanger 27.06 19:45 – Gatwick 20:35 Kr. 1.410,- Hjemreise fra Gatwick 04.07, 21:05 – 23:45 kr. 724,-

Påmelding til reiseleder John Gursli i Gaia Travel AS via:
Nettsiden. Email til:
Ring på mobil telefon: 410 25 629

Du kan se en flott video med musikk laget av Egil Fylling fra tidligere Englandsreiser.

Se også denne flotte videoen av Egil Fylling med kornsirkler og musikk i Wiltshires nydelige landskap.


Posted

in

,

by

Tags: