2019 – Reise til USA – Yellowstone, Utah, Arizona, Sedona og Hawaii

Høst 2019

Yellowstone: 14. – 19. september
Utah og Arizona: 19. – 24. september
Sedona: 24. september – 1. oktober
Maui og Hawaii: 1. – 10. oktober

Har ikke du også drømt å få oppleve Indianerland?
Og kanskje finne ut av dine tidligere inkarnasjoner og dine spesielle
sjelsmessige røtter til indianerne?

I tillegg kan du få oppleve fantastiske Yellowstone Nasjonalpark,
Grand Canyon og en rundtur til utrolige Indianske energisteder i Utah,
New Mexico og Arizona i tillegg til Sedona og Maui på Hawaii.

Trommesirkel i Sedonas praktfulle natur.

Vi hadde stor suksess med gruppetur til Yellowstone Nasjonalpark i 2016. Yellowstone er helt magisk, det du opplever her på toppen av en supervulkan med sprutende Geysirer, frodig og majestetisk natur i riket til Grizzlybjørn, Ulv, Bison, Hjort, Elg og Ørn er noe helt enestående som ikke finnes andre steder på denne jorden.

Grand Canyon nasjonalpark er en av verdens underverker og mest besøkte turistattraksjon. Dit skal vi selvsagt, og i tillegg skal vi besøke nasjonalparker, indianerreservater og gamle indianske kraft- og energi steder i statene Utah og Arizona. Du vil også møte vår tids åndelige Hopi- indianere som er bærere av arven, og som har videreutviklet visdommen fra sine forfedre.

Dette er en unik tur til en unik pris. Jeg legger opp reisen firedelt slik at alle kan være med, hvis man ikke ønsker og være med på alt. Yellowstone er del 1, Rundturen del 2, Sedona del 3. I tillegg kan denne reisen avsluttes med en uke på fantastisk flotte Maui på Hawaii som er kåret til verdens vakreste øy på del 4.

Magisk stemning i Yellowstone.

Program

-Del 1 starter her-

Lørdag 14. september

Avreise Gardermoen tidlig på dagen med ankomst Salt Lake City i Utah, USA samme kveld (9 timers tidsforskjell). Man kan også reise tur/retur fra Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim hvis man flyr med KLM via Amsterdam. Etter en lang flyreise innlosjeres vi på hotell i Salt Lake City.

Søndag 15. september
Vi kjører ca. 4 timer nordover gjennom slettelandet i Utah og inn imot legendariske Rocky Mountains, fjellkjeden som strekker seg helt fra Mexico til Alaska. Vi kommer fra Utah videre inn i delstaten Idaho. Vår base de neste dagene blir på flotte hytter nær den vestre inngangen til Yellowstone. Ved å bruke hytter som har alle fasiliteter med kjøkken og hotellrom på resorten så lager vi egen frokost og smører matpakke for å ta med til lunch på utfluktene ute i storslått natur.

Magisk landskap med varme kilder i Yellowstone.

Mandag 16. september
Vi starter hver dag så tidlig som mulig og kjører inn i Yellowstone og staten Wyoming. Det er størst muligheter for å se det fantastiske dyrelivet på nært hold tidlig formiddag.
I 2016 så vi alt av hjortedyr, bison, svartbjørn, grizzlybjørn, ørn og var tett innpå ulv. Gled deg, da dette er helt unikt å kunne se ville dyr ute i Yellowstone sitt magiske landskap.

Tirsdag 17. september
Vi legger opp programmet disse 3 dagene ut i fra værprognoser og hva vi som gruppe ønsker å se. Vi skal ha noen få lette rolige gåturer i magisk landskap, ta inn energiene fra villmarken og virkelig la vår sjels bevissthet få muligheten til og komme på sporet av våre tidligere indianske liv. Liv vi levde i pakt med hverandre, den storslåtte naturen og dyrene. Vi skal sørge for tid til refleksjon og meditasjon i denne flotte naturen. Se denne fantastiske videoen om ulvenes gjeninntreden i Yellowstone og hvordan det helt utrolige skjedde at de forandret hele landskapet og til og med elvene.

Onsdag 18. september.
Yellowstone har masse og by på. Den er et geologisk under, under overflaten vi vandrer på ligger en av verdens største supervulkaner. Vi skal selvfølgelig få med oss de mest kjente turiststedene i parken, men vi prøver for det meste og finne villmarkens ro og dens spesielle atmosfære. Dette blir en unik opplevelse i 3 dager – et minne for livet du sent vil glemme. Her har du en liten Youtube link til fra Yellowstone.

-Del 2 starter her-

Torsdag 19. september
Etter en avslappende formiddag kjører vi i dag tilbake til Salt Lake City og overnatter der. Del 1 av USA programmet er over og de som ikke ønsker å være med på Yellowstone programmet kan starte reisen her og bli med videre på del 2 – 3 og/eller 4.

Fredag 20. september
I dag kommer det en ny meget spennende dag. Vi kjører til unike Bryce Canyon. De neste dagene skal dere få se de mest fantastiske landskapene og Canyons USA kan by på, høydepunktene kommer hver dag fremover nå. Etter Bryce Canyon drar vi til den lille koselige småbyen Kanab og overnatter på vårt hotell der.

Lørdag 21. september
En ny dag med helt utrolige naturopplevelser. I Zion Nasjonalpark får du oppleve en natur du aldri har sett maken til, dette er helt unikt.

Søndag 22. september
I dag får dere oppleve et av jordens store underverker, Antilope Canyon. Underverket er faktisk en liten underjordisk canyon, som de fleste fotografer i verden ønsker å besøke, se bare på bildet under, dette er helt unikt og litt av en opplevelse. Indianeren Bearcloud som vi skal treffe i Sedona senere sier følgende: Dette er kanskje verdens fineste naturopplevelse. Vi skal bokstavelig inn i moder jord i et landskap som tar pusten fra deg.

Dette kan du få oppleve, hva venter du på?

Etter Antelope Canyon kjører vi ut på nye store opplevelser. Vi drar til Navajo nasjonal monument og vandrer ned i en flott dal, hvor vi ender på en utsiktsplattform og ser ned i en gammel Anazasi bosetning under et klippefremspring. Her er et av urstedene hvor Anazasiene holdt til, forfedrene til indianerne vi i dag kjenner. Hopi indianerne mener at det er herifra deres forfedre kom fra. Uansett, mange hadde sterke energiopplevelser her på fjorårets reise. Spennende matsteder skal vi også besøke, lunch i dag blir på en lokal Navajo restaurant. Og hva er bedre enn Navajo burger med deres spesielle frey bread.

Så går ferden videre til et av USA mest fotograferte og kjente filminnspillingsted. Mange cowboyfilmer har scener herifra, nemlig Monument Valley.
Vi kjører så gjennom flott landskap til Bluff og innlosjeres på vårt hotell før vi på ettermiddagen drar inn i Valley of the Gods’ magiske landskap. Vi håper vi får se den flotte solnedgangen der fargene i fjellene endrer seg i takt med at mørket og stjernene kommer. Når leirbålet tennes og trommene spiller opp, vil vi kunne kjenne magien vibrere i dette fantastiske landskapet i Utah.

Monument Valley sitt magiske landskap

Mandag 23. september
Hvis værgudene er med oss, så drar vi ut igjen til Monument Valley for å se kanskje verdens flottest soloppgang.

Etter på kjører vi en snartur innom Canyon de Chelly slik at dere får se denne spesielle Canyonen fra et flott utsiktspunkt.
Ferden går så videre fra Chinle til Hopi indianernes reservat. Her blir vi guidet av en lokal hopi indianer på et av Hopienes hellige steder og får oppleve gamle indianske helleristninger på et sted med enorme energier, og her vil vi også prøve å få til en tromme seremoni.

Vi skal videre besøke Hopi Prophecy Rock som er sett av mange tusener på Youtube. Hopi indianerne er det indianske folkeslaget som har tatt best vare på sin kultur, og arven fra forfedrene blir videreført igjennom gamle ritualer. De sier at deres stammes oppgave her på jorden er å bringe ubetinget kjærlighet til mennesker, dyr, planter og moder jord. Ved å be og gi daglig kjærlighet til plantene får de planter til å gro og bli store å flotte i tørr ørkensand uten vanning. Et møte med disse menneskene gjør varig inntrykk. Gled dere! Vi overnatter i Flagstaff nær Grand Canyon.

Canyon De Chelly Navajo Indianernes hellige sted.

Tirsdag 24. september
Da blir det Grand finale i dag med avslutning i Grand Canyon, muligens verdens største underverk. Dette er ekstremt stort. Canyonen er 3 mil på det bredeste og utsikten er fenomenal. Helt tilslutt skal dere få se verdens mest sette IMAX film om Grand Canyon. Gled dere dette blir bokstavelig sett stort. Etterpå drar vi til Sedona.

Grand Canyon er spektakulært og mektig. Gled deg!

-Del 3 starter her-

Onsdag 25. september
Sedona er USAs spirituelle og åndelige hovedstad. En sjarmerende og spennende småby med en vakker natur rundt seg som kan ta pusten fra de fleste. De særegne røde fjellene og den utrolige energien som finnes her kommer garantert til å gjøre noe med oss alle i løpet av oppholdet vårt her.

Denne dagen bruker vi til å oppsøke noen av Sedonas berømte vortex-steder.
Mens energien i ”leylines” (energibaner) går strakt frem gjennom landskapet, fungerer vortex energiene på den måten at det danner seg en stor spiral over og rundt enkelte fjell. Det vil si at energien går i ring rundt fjellet. De fleste har kanskje sett en liten skypumpe eller virvelvind, og slik går også energien i en vortex.

Sedona – Sky Ranch
Magiske Sedona med ville røde fjell hvor vi går tur i det unike landskapet.

Torsdag 26. september
Det er 3-4 meget spesielle canyons rundt Sedona, med vakker natur og spesielle energier. Det går mang en historie om spirituelle opplevelser som mennesker har opplevd her inne i disse naturperlene.

Vi bruker denne dagen til å besøke West Fork som er en utrolig vakker canyon hvor vi vandrer oppover langs en liten elv med flere flotte badekulper. Energiene her inne er utrolige, og mange deltakere på tidligere reiser har hatt store åndelige opplevelser her.
Det blir også tid i dag til å besøke noen av Sedonas spennende butikker. Her finner du blant annet et enormt utvalg av alternative ting så knip godt igjen på lommeboka for her er det mange fristelser… Denne kvelden skal vi også prøve å få til en flott trommereise. Foruten oss kommer sikkert mange av de indianske åndene på besøk så dette kan bli en spennende opplevelse.

Fredag 27. september
Vi starter denne dagen med en ny flott morgentur i Sedonas praktfulle energilandskap. Og etterpå håper vi å få til en omvisning i det kjente galleriet til indianeren Rod Bearcloud. Bearcloud er en berømt indiansk billedkunstner, og jeg tipper at hans indianske billedmotiver vil treffe deg også rett i hjertet, og et av Bearclouds bilder henger faktisk i FN- bygningen i New York.

Tid til å titte innom noen av de spennende butikkene i dette området som heter Tlaquepaque blir det også, før vi utpå dagen drar og besøker Healing Wolf. Hun er en fantastisk indianerkvinne med et stort hjerte som driver et rescuecenter for ulver. Vi håper vi er like heldige som på tidligere reiser slik at vi kommer inn i innhegningene til ulvene for å få nærkontakt og kunne klappe og kose med ulvene. For flere av deltagerne i fjor ble dette reisens høydepunkt! Og det var det også for meg personlig, møtet med ulven, vinne dens tillit og få kjenne på urkraften som ulven besitter. Det er et av mitt livs største høydepunkt. Og kanskje kan vi ha en sweatlodgeseremoni her også på dette spennende stedet.

Lørdag 28. september
Vi har spart noen av de flotteste naturopplevelsene til slutten av reisen. I dag skal dere få være med på spesielle steder som Bell Rock, Cathedral Rock og den berømte fjellkirken som ligger murt inn i de røde fjellene med panoramautsikt over Sedonas flotte natur. Par fra hele USA kommer hit for å gifte seg i disse storslåtte omgivelsene.

Cathedral Rock
Chapel of Holy Cross church
Bell Rock

Søndag 29. september
Vi legger opp programmet i Sedona, slik at vi får best mulig utbytte av værforholdene. Dette er viktig i forhold til totalopplevelsen. Normalt er det meget godt og varmt på denne årstiden, spesielt på ettermiddagene. I dag blir det siste dagen vår i Sedona for denne gang og vi finner på noe sammen i dag som gruppa kan enes om. Valget er ditt og vi skal prøve og gjøre alle til lags, det er mye spennende og ta seg til.

Mandag 30. september
Vi får oppleve en vakker soloppgang, mens vi hilser Sedona farvel for denne gang og kjører til vårt hotell i Phoenix og er framme utpå formiddagen. Mang en deltaker på tidligere reiser har felt en tåre når vi drar. Det føltes trist å måtte dra fra denne sjarmerende byen med det særegne og vakre landskapet som vinner manges hjerter etter et opphold her. Som dere skjønner dette er en reise hverken sjelen eller din fysiske kropp noen gang vil glemme. Og mange lengter tilbake igjen…

-Del 4 starter her-

Tirsdag 1. oktober
Det blir tidlig avreise for de som drar hjem til Norge fra flyplassen i Phoenix.
På grunn av den store tidsforskjellen (9 timer) lander vi i Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund eller Trondheim onsdag 2.oktober.

De som har med del 4 i programmet drar 8 dager til Hawaii med direktefly kl.10:40 med ankomst Maui kl.14:09.

Vi reiser om morgenen fra Phoenix til Hawaii som er en av jordens kraftigste energiplasser og vi har valgt øya som er Wayne Dyers hjemsted, øya Maui som har blitt kåret til verdens vakreste øy. Her finner vi helt spesielle energisteder! Ifølge Hawaiis urbefolkning stammer øyas navn tradisjonelt fra halvguden Māui, som ifølge en legende hevet Hawaiiøyene opp av havet. Etter ankomst til flyplassen i byen Kahului kjører vi til vårt hotell som har en flott beliggenhet rett ved stranden og med en nydelig utsikt!

Hawaii – Maui here we come…

Onsdag 2. oktober
I dag roer vi ned etter reisen med sol og bad, og bruker dagen til stille meditasjon og integrerer alt vi har opplevd på reisen hittil slik at vi er klare til å møte morgendagen med blanke ark. Det er hele 12 timers tidsforskjell mellom Norge og Hawaii, de ligger 12 timer bak oss i tid, så vi trenger ytterligere litt aklimatisering.

Torsdag 3. oktober
Mange spirituelle mennesker mener at Hawaii `s øyer har en spesiell frekvens, de vibrerer på den 5. dimensjonale frekvensenergi. Og i dag reiser vi til øyas topp og besøker Haleakala Crater på øyas største vulkan som ligger i over 3000 meters høyde. Soloppgangen her er magisk og man føler at man sitter på toppen av jordkloden. Og her kan man få oppleve ildgudinnens herjinger, og kanskje få kontakt med henne selv under meditasjonen på toppen… Mange opplever en indre fred og en spesiell stillhet her i ett med elementene.  Og hva er vel mer stemningsfullt enn å få oppleve dette i en magisk soloppgang. Men husk å ta med varme klær denne dagen, for vi er høyt over havet og det kan blåse kaldt på toppen! Etterpå drar vi ned til Kula Lodge sin meget sjarmerende restaurant og nyter en deilig frokost med fantastisk utsikt over deler av øya og stedet har en flott hage vi kan rusle rundt i etter frokost og et galleri med lokale kunstnere som er verdt et besøk.

Fredag 4. oktober
Tidlig i dag kjører vi den sagnomsuste og ekstremt svingete Hana Highway når vi skal til Bamboo Forrest.  I dag skal vi oppleve den magiske babusskogen når vi skal gå The Pipiwai trail som er en ca. 3 kilometer lang sti som ligger helt syd på øya. I enden av stien kommer vi inn til flotte Waimoku falls, som er et stort fossefall på hele 122 meter. Langs stien finner vi underveis flere kulper med små fossefall. Bamboo Forrest, er en helt spesiell bambusskog og her inne er det virkelig helt spesielle energier.

Når vi er vel nede igjen så rusler vi ned stien til havet og der finner vi Birthing Pools. Fra gammelt av reiste urbefolkningen til dette hellige stedet for å bli døpt av havet. Her kan du gjøre din re-birth inn i f.eks. den 5 dimensjonale frekvensenergi. Du kan også svømme i de naturlige bassengene som er skapt i lavasteinen her ute, men det er ikke alltid det er lov å bade her av sikkerhetsmessige hensyn, men da setter vi oss på klippene i den salte sjøsprøyten og mediterer til lyden av det brusende havet mens vi får en lett saltvannsdusj av med bølgene som slår mot land…

Etterpå reiser vi ut til Ho´okipa Beach som er vindsurfernes paradis på Maui. Her følger vi surferne fra land og ser hvordan de danser på bølgene før vi inntar en bedre lunsj i den maleriske lille byen Paia som beskrives av mange som den cooleste byen på Maui. Her er det også noen små trivelige butikker å besøke… og deilig iskrem å få kjøpt…

Lørdag 5. oktober
I dag kjører vi nordover på øya til den sjarmerende byen Lahina. Her finner vi en god frokost/lunsj restaurant som serverer tradisjonell Maui mat. Den ligger flott til med utsikt over havet. Senere drar vi ut på en meget spesiell plass på klippene som heter Nakaleie Point. I dette naturskjønne område finner vi en spennende stein labyrint som blir flittig brukt av spirituelle mennesker. Her kommer vi i kontakt med selveste ur-energien på Maui. Vi fortsetter deretter videre til Hawaii Nature Center og Lao Valley State Park hvor vi kan vandre på spennende stier i en eksotisk og tropisk natur. 

Søndag 6. oktober
Vårt leilighetshotell ligger flott til i Kihei med en herlig strand rett foran hotellet. På denne stranden hadde fjorårets gruppe tilhold nesten hele døgnet. Vi startet med morgen bad rett før soloppgang og avsluttet hver kveld med solnedgangen i rundt 28 graders varmt hav, etter jevnlige dukkerter og svømmeturer i løpet av dagen. Og det kommer vi helt sikkert til å gjøre på årets reise også!

De som ønsker shoppingmuligheter for å se om de finner noen spennende butikker anbefales å reise inn til Kahului som er en kort tur med buss eller taxi unna hotellet.

Mandag 7. oktober
Den kjente spirituelle forfatteren Wayne Dyer som døde i 2015 bodde på Maui. Energica har utgitt mange av hans bøker og han er en stor åndelig lærer. I dag vil nok mange nyte sol og bad denne siste dagen før avreisen hjem og gjøre oss klare til å møte høst/vinteren i Norge.

Tirsdag 8. oktober
Da er dagen kommet for avreise hjem igjen. Vi koser oss frem til lunsj med sol og bad og tenker på alt det flotte vi har opplevd sammen på denne magiske reisen. Uansett om vi flyr hjem direkte eller via Phoenix, er vi hjemme igjen torsdag 10. oktober på grunn av den store tidsforskjellen mellom Hawaii og Norge – 12 timer..

Priser: Delprogram 1 – 4. i Dobbeltrom Pr. person

Yellowstone: 14. – 19. September Kr 6.800,-
Rundtur i Utah og Arizona: 19. – 24. September Kr. 5.700,-
Sedona: 24. September –1. oktober Kr. 9.800,-
Maui Hawaii: 01. – 10. oktober Kr. 9.900,-

Rabatt på hele reisen Del 1. – 4. Gir totalpris Kun Kr. 27.900,-

Har du mulighet til å ta deg en ekstra lang ferie så kan du sette sammen reisen og velge mellom de 4 delprogrammene. Men det lønner seg og velge minst 2 delprogram da kostnadene til flyreisene blir den samme på del 1 – 3.

Enkeltromstillegg: Be om pris.
I USA har man ikke enkeltromsrabatt, hotellrommene er ekstra store som oftest med 2 dobbeltsenger og i USA koster rommet det samme om man er 1 eller inntil 4 personer pr. rom og derfor blir enkeltrom dobbelt så dyrt ved overnattinger.

På Hawaii bruker vi et leilighetshotell, med to ulike størrelse på leilighetene, den største har to soverom og to bad. De minste har ett soverom og sovesofa i stua, Så det er muligheter for eget soverom og bad, men man deler kjøkken, stue og balkong. Litt avhengig av type leilighet. Leilighetene har høy standard med alt av aircondition, wifi, alt utstyr som trengs på kjøkken og i stue, vaskemaskin, strandutstyr og møbler på balkongen. Vi har selvhushold, kjøper inn mat og lager maten selv i hver leilighet. Det er ikke restaurant på hotellet, men flere muligheter i nærheten som vi spiser middag sammen på etter avtale.

Flyreiser:
Flybilletter bestilles vanligvis i august da flyselskapene har gode kampanjepriser om høsten. Med KLM kan man reise fra Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund og Trondheim med utreise til Salt Lake City eller Phoenix og hjemreise fra Phoenix eller Kahului på Maui Hawaii. Til Hawaii trenger man i tillegg en enkeltbillett direkte fra Phoenix til Hawaii med US Airways. Samlet flypris nå i 2019 på alle flybillettene inklusive til Hawaii ligger totalt på ca. 9.000,- kroner Flyprisen ut til Salt Lake City og hjem fra Phoenix koster ca. kr. 5 – 6.000,- Det er hvis man velger Delprogram 1. – 3. og ikke tar med Hawaii. Kun Sedona del 3 vil flyprisen være ca. Kr 4.500 – 5.000.

Prisen inkluderer følgende:
All overnatting på gode hotell/motell – Leiligheter på Hawaii.
Transport med buss/minibuss under oppholdet
Guiding under reisen
Reading for de som ønsker det (om dine tidligere Indianske inkarnasjoner i Amerika)

Prisen inkluderer ikke:
Flybilletter Norge – USA.
Måltider under reisen
Inngangsbilletter til severdigheter vi besøker og seremonier (utgjør ca. USD150)
Indianske seremonier f.eks. Sweatlodge /trommereise eller besøk hos Ulvene til Healing Wolf.

Utgifter til mat og severdigheter:
I USA er det fremdeles rimelig å spise ute på restaurant, jamfør norske priser, samt at du ofte får mye større porsjoner i forhold hva vi er vant med i Norge. Vi spiser rimelig underveis på hele reisen og på både del 1, 3 har vi muligheter til å lage enkel mat på rommet. På Hawaii har leilighetene fult utstyrt stort kjøkken.
Utgifter til severdighetene er vanskelig og beregne regn med mellom 100 – 200 dollar avhengig av lengden du velger på reisen.

NB: Det kan komme endringer i det oppsatte programmet. Dagsprogrammet i Sedona kan det også bli justeringer på underveis, siden vi alltid tilpasser oss været for å få best mulig utbytte av dagsturene.

Påmelding og eventuelle spørsmål vedrørende reisen rettes til arrangør:

Gaia Travel AS
Reiseleder: John Gursli
Telefon: 410 25 629
E-post:

Påmelding:
Meld deg på ved å fylle ut det elektroniske på meldingsskjemaet under fanen «påmelding» på nettsiden til Total Helse, eller bruk denne linken:
http://gaiasenter.no/gaia-travel/pamelding_d18/


Posted

in

,

by